Antena 3 CNN Politică Boureanu, deputat PDL: Nu ne aşteptam să pierdem Sectorul 3. La Cluj cred că Boc câştigă

Boureanu, deputat PDL: Nu ne aşteptam să pierdem Sectorul 3. La Cluj cred că Boc câştigă

Boureanu, deputat PDL: Nu ne aşteptam să pierdem Sectorul 3. La Cluj cred că Boc câştigă
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iun 2012   •   23:27

Democrat-liberalii nu se aşteptau să piardă Primăria Sectorului 3 a declarat, duminică, deputatul PDL Cristian Boureanu, menţionând totodată că el crede că Emil Boc va câştiga la Cluj-Napoca, informează Mediafax.
   
"Nu ne aşteptam să pierdem Sectorul 3. Eu, până dimineaţă, aştept să văd exact care va fi rezultatul. Nu e prima dată când sunt exit-poll-uri care greşesc cu până la 10 procente", a spus Boureanu, înainte de a intra în sediul organizaţiei PDL Bucureşti.
   
Boureanu crede că Boc va câştiga Primăria municipiului Cluj-Napoca, arătând că acesta a recuperat foarte mult pe ultimele 8 ore de vot.
   
"Cred că domnul Boc câştigă. Au dovedit şi cele mai pesimiste exit-poll-uri că a recuperat foarte mult pe ultimele 8 ore de vot. Şi eu cred că în final va ieşi câştigător. De fapt, un exit-poll l-a şi dat la egalitate. Şi sper la Sectorul 6 să vedem o diferenţă mai mică. Eu am fost alături de Cristi Poteraş, cred că a fost un primar bun", a adăugat Boureanu.

Boureanu a mai declarat că "partidul va merge mai departe" şi că lecţia pentru PDL este că în momente de criză, când iei măsuri de austeritate, trebuie să te aştepţi să ajungi în opoziţie.
   
Boureanu a precizat că nu crede că este momentul ca reprezentanţii PDL să tragă concluzii privind responsabilitatea liderilor PDL.
   
"Partidul va merge mai departe. Partidele sunt formate din oameni, poate unii oameni or să dispară, poate o să apară alţii noi", a precizat Boureanu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close