Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu: „Dacă mint și înșeală de mici, de ce ne mai mirăm că fură voturi cu sacii? Ăștia sunt specialiștii promovați de PNL!”

Călin Popescu Tăriceanu: „Dacă mint și înșeală de mici, de ce ne mai mirăm că fură voturi cu sacii? Ăștia sunt specialiștii promovați de PNL!”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur cu privire la scandalul în urma căruia s-a aflat că Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, nu și-ar fi finalizat studiile superioare.

Călin Popescu Tăriceanu: „Dacă mint și înșeală de mici, de ce ne mai mirăm că fură voturi cu sacii? Ăștia sunt specialiștii promovați de PNL!”
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    12 Oct 2020   •   17:50

Călin Popescu Tăriceanu susține că premierul Orban ar trebui să facă un audiat angajaților și să le pubice dosarele, pentru ca românii să știe competențele celor care ocupă funcții publice înalte.

De asemenea, președintele ALDE mai punctează faptul că în urma acestor minciuni, nu ar trebui să ne mai mirăm că sacii cu voturi sunt furați. 

„Șeful Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor numit în funcție de Prim-ministrul Ludovic Orban și-a falsificat diploma de bacalaureat (și aia obținută la 32 de ani!!!).

Șeful Grupului de Comunicare Strategică (cel care face comunicările oficiale cu privire la pandemie), numit în funcție de același Prim-ministru Ludovic Orban, a mințit că ar avea studii superioare.

Dacă mint și înșeală de mici, de ce ne mai mirăm că fură voturi cu sacii?

Ăștia sunt specialiștii promovați de PNL!

Ludovic, când mai faci angajări din bani publici, verifică întâi la Ministerul Educației dacă au toate diplomele luate pe bune sau...dacă le au luate!!!

Și încă ceva, Ludovic: după cazurile astea 2, nu mai bine faci un audit la toți cei pe care i-ai angajat tu și să le faci publice dosarele? Nu de alta, dar românii trebuie să știe!”, este mesajul postat de Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu ALDE
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close