Antena 3 CNN Politică Candidatura lui Sorin Oprescu, în pericol de a fi respinsă

Candidatura lui Sorin Oprescu, în pericol de a fi respinsă

Candidatura lui Sorin Oprescu, în pericol de a fi respinsă
23 Apr 2008   •   08:32

Ghinion pentru Sorin Oprescu, aspirantul la postul de primar al Capitalei. Mai multe semnături atât de necesare fostului membru PSD au fost anulate, marţi, de către Biroul Electoral Muncipal. Oprescu este în pericol de a pierde candidatura, întrucât termenul limită de depunere a listelor cu semnături a expirat la ora 24. Fostul membru al PSD s-a prezentat la Biroul Electoral Municipal în speranţa că va putea clarifica situaţia.

Mai mult de 4.000 de semnături au fost anulate. Motivul - erori la completarea datelor persoanle ale susţinătorilor. Din păcate, în loc de BI s-a trecut CNP , astfel că verificarea se va relua şi se vor contabiliza şi celelalte semnături.

Rezultatul final îl vom afla miercuri. Oprescu nu se dă bătut şi continuă să spere că va întruni numărul necesar de semnături pentru a candida la primăria Capitalei. El are nevoie de aproximativ 36.000 de semnături pentru a putea candida ca independent. Biroul Municipal a validat 31.800 dintre semnăturile depuse pentru candidatura lui Oprescu, urmând să verifice alte 5.000.

CANDIDATURA LUI OPRESCU, ÎN PERICOL DE A NU A FI VALIDATĂ:

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close