Antena 3 CNN Politică Care ar trebui să fie întrebarea la referendum, în viziunea lui Adrian Năstase

Care ar trebui să fie întrebarea la referendum, în viziunea lui Adrian Năstase

Care ar trebui să fie întrebarea la referendum, în viziunea lui Adrian Năstase
Sursa foto: Foto: Adrian Nastase/ Facebook
31 Mar 2019   •   13:26

Fostul premier Adrian Năstase a vorbit la Antena 3 despre care ar putea fi întrebarea referendumului convocat de președintele Iohannis.

”Credeți că unele abuzuri în justiție sunt bune și altele rele?” crede Adrian Năstase că ar putea scrie pe buletinele de vot.

”Mi se pare jenant să discutăm despre un referendum care nu are încă obiect, ci o zonă foarte largă, ca și cum am întreba dacă sunteți de acord cu lupta împotriva încălzirii globale (...) Se joacă. Are dreptul să stabilească oricând data referendumului. De ce acum? Vrea cu mâna PSD și cu prezența celor din zona de stânga să își asigure cvorumul pentru un referendum care altfel ar fi în dificultate” a spus fostul premier.

Acesta a explicat că, în spiritul jocului politic, actuala guvernare ar trebui să dea o OUG prin care să fie separate secțiile de vot pentru europarlamentare și referendum.

”Aceeași șmecherie a făcut-o și Traian Băsescu. În momentul în care faci o astfel de poveste, o contracarezi în zona politică. Faci referendum acum, dar scoate-ți oamenii tăi la vot, în secțiile tale” a spus Adrian Năstase.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close