Antena 3 Politică Cine ar putea fi candidatul PSD la prezidenţiale

Cine ar putea fi candidatul PSD la prezidenţiale

26 Feb 2018   •   09:09
Cine ar putea fi candidatul PSD la prezidenţiale

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, duminică seară, despre posibilitatea ca la congresul PSD să se discute despre viitoarele alegeri prezidenţiale şi, respectiv, despre o candidatură a liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

„În ceea ce priveşte alegerile - avem două rânduri de alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale, în 2019 - este normal ca un partid să se gândească la aceste două rânduri de alegeri, să vedem cum ne pregătim pentru cele două rânduri de alegeri, dar eu cred că a discuta despre candidatul la prezidenţiale este prematur.
 
Va trebui o dezbatere în cadrul partidului, va trebui o discuţie în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Din punctul meu de vedere, am văzut că întotdeauna preşedintele partidului a candidat la preşedinţia României.
 
Nu am discutat acest lucru încă în partid, dar în mod normal aceasta este procedura în cadrul partidului. Şi am văzut că nu numai în cadrul PSD - şi alte partide politice au mers pe aceleaşi considerente”, a spus premierul Viorica Dăncilă, la România TV.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close