Antena 3 CNN Politică Ciuhandu:PDL a folosit PNŢCD pe post de cal troian pentru a intra în PPE

Ciuhandu:PDL a folosit PNŢCD pe post de cal troian pentru a intra în PPE

Ciuhandu:PDL a folosit PNŢCD pe post de cal troian pentru a intra în PPE
Sursa foto: Gheorghe Ciuhandu
20 Mai 2009   •   17:27

Democrat-liberalii au folosit PNŢCD "pe post de cal troian pentru a intra în PPE" a susţinut miercuri, preşedintele PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, infirmând scenariul unei eventuale colaborări între cele două formaţiuni politice. Tărăniştii care în ultimii ani au avut o serie de protocoale locale de colaborare cu PNL şi au cochetat la un moment dat chiar cu ideea fuziunii cu acest partid, şi-au reamintit de dezamăgile provocate de PD în trecut.

Primarul Timişoarei a recunoscut că a avut duminică o întâlnire cu premierul Emil Boc şi cu alţi reprezentanţi ai PDL, în care "s-au făcut tot felul de promisiuni", dar a susţinut că nu contează foarte mult pe acestea.
"Vreau să spun că au făcut tot felul de promisiuni. Câtă vreme, însă, interesul Timişoarei nu este băgat în seamă, degeaba fac promisiuni. În plan local, cu PDL am avut o relaţie dificilă, în plan naţional ne-au folosit pe post de cal troian pentru a intra în PPE. Aşa că nu pot avea încredere. Dacă vor să dovedească că îi interesează Timişoara, eu aştept să o facă", a afirmat Ciuhandu.
Liderul ţărănist a infirmat că i s-ar fi propus să devină membru PDL. "Cât priveşte propunerea de a intra în PDL, vreau să înlătur orice speculaţii şi să precizez că nu mi-au propus aşa ceva, cred că nici nu îşi permit să îmi sugereze să intru în PDL. Familia mea a suferit în timpul regimului comunist. Eu nu am fost niciodată membru PCR. Eu nu mă joc cu partidele comuniste şi neocomuniste. Am fost şi sunt doar membru PNŢCD şi o să mor în PNŢCD, ca să fie toată lumea lămurită", a afirmat Ciuhandu.
În vara anului trecut, PNţCD a devenit scena unor lupte instestine între aripa proliberală Miluţ şi tabăra pro-PDL condusă de Radu Sârbu. Micul partid a ajuns la un moment dat în pragul scindării, după ce gruparea condusă de Gheorghe Ciuhandu a convocat un congres extraordinar pentru înlocuirea preşedintelui Marian Miluţ cu Radu Sârbu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close