Antena 3 CNN Politică Coaliţia de guvernare recomandă Senatului menţinerea interdicţiei cumulului cu pensia în sectorul bugetar

Coaliţia de guvernare recomandă Senatului menţinerea interdicţiei cumulului cu pensia în sectorul bugetar

Coaliţia de guvernare recomandă Senatului menţinerea interdicţiei cumulului cu pensia în sectorul bugetar
Sursa foto: Gheorghe Flutur
29 Iun 2009   •   12:13

Coaliţia de guvernare a decis să recomande Senatului menţinerea OUG privind interdicţia cumulului cu pensia în sectorul bugetar. Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că liderii coaliţiei guvernamentale şi-au reafirmat sprijinul pentru OUG privind interdicţia cumulului pensiei cu salariul în sectorul de stat.
Ordonanţa respectivă se află în dezbaterea Senatului, iar vicepreşedintele PDL a afirmat că liderii coaliţiei "au făcut recomandarea" către Senat să menţină punctul de vedere al Guvernului, aşa cum este acesta prevăzut de Ordonanţă.
?Am rămas consecvenţi pe punctul de vedere al guvernului care prevede că cei care au peste 15 milioane de lei, nu mai pot deţine şi o funcţie în aparatul de stat? a precitar Flutur.
Vicepreşedintele PDL a mai arătat că, în şedinţa coaliţiei, ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, a informat asistenţa că Finanţele au făcut toate plăţile către Ministerul Agriculturii pentru plata subvenţiilor agricole.Potrivit lui Flutur, Finanţele au transferat Agenţiei de Plăţi în Agricultură suma de 1,8 miliarde lei.
Vicepreşedintele PDL a mai spus că MFP lucrează, în prezent, la un sistem de compensare între datoriile pe care statul le are către unii producători agricoli şi datoriile pe care unii fermieri şi ţărani le au către bugetul de stat.

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close