Antena 3 CNN Politică Coaliţia de guvernare va vota "categoric" împotriva moţiunii simple a PNL pe agricultură

Coaliţia de guvernare va vota "categoric" împotriva moţiunii simple a PNL pe agricultură

Coaliţia de guvernare va vota "categoric" împotriva moţiunii simple a PNL pe agricultură
Sursa foto: Camera Deputaþilor
04 Mai 2009   •   12:06

Parlamentarii coaliţiei de guvernare vor vota "categoric" împotriva moţiunii simple PNL "Agricultura şi dezvoltarea rurală spre dezastru", au decis liderii PDL şi PSD în şedinţa de luni. Potrivit vicepreşedintelui democrat-liberal, Gheorghe Flutur, cauzele invocate de liberali pentru situaţie din agricultură se regăsesc în ultimii doi ani de guvernare Tăriceanu.
"S-a subliniat că PSD şi PDL vor vota împotriva moţiunii de azi (de luni, n.r). Cauzele se găsesc în ultimii doi ani, în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor", a precizat Flutur.
Vicepreşedintele PDL a arătat că liderii coaliţiei de guvernare au discutat astăzi şi despre mijloacele de relansare a agriculturii, în perspectiva perioadei de secetă prognozată pentru acest an.
"Au fost mandataţi membrii Guvernului pentru a găsi soluţii, inclusiv financiare, pentru forme de sprijin pe hectar pentru ţărani, pentru cei care cultivă terenurile", a spus Flutur.
Moţiunea referitoare la agricultură, în care liberalii cer demisia ministrului Ilie Sârbu, va fi dezbătută luni, de la ora 18.00, în plenul Camerei Deputaţilor. Liberalii susţin că acţiunile întreprinse de Sârbu în primele trei luni ale mandatului au demonstrat că nu dispune de calităţile, cunoştinţele şi talentul necesare unui ministru.
Antena3.ro

×
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close