Antena 3 Politică Comedie pe scena politică. Ministrul "Grindă" mimează gesturile premierului Orban, chiar când e filmat - VIDEO

Comedie pe scena politică. Ministrul "Grindă" mimează gesturile premierului Orban, chiar când e filmat - VIDEO

de Milena Niță    |    24 Iul 2020   •   13:30
Comedie pe scena politică. Ministrul "Grindă" mimează gesturile premierului Orban, chiar când e filmat - VIDEO
Sursa foto: Antena 3

O scenă de umor involuntar s-a creat joi, pe scena politică, atunci când unul dintre miniştrii cabinetului Orban i-a imitat gesturile premierului, chiar în timpul unui discurs pe care îl ţinea cel din urmă.

Protagonistul este ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, cunoscut şi sub numele de "Grindă". Acesta aflat chiar lângă premier, puţin în spatele lui, începe să imite cu mâinile gesturile făcute de Ludovic Orban, chiar în timp ce erau filmaţi.

La un moment dat, şeful Guvernului îşi întoarce capul spre ministrul Dezvoltării, în speranţa ca acesta să confirme o afirmaţie a sa, iar ministrul Grindă îl attinge din greşeală, după care începe să-şi frece mâinile şi parcă să se scuture.

Parodie, pe scena politică

Se spune că "repetiţia este mama învăţăturii", iar ministrul Dezvoltării pare că vrea să copieze gesturile premierului Ludovic Orban.

Orban, parodiat de ministrul Grindă

Întreaba scenă de umor involuntar, care s-a petrecut joi, o vedeţi în clipul video de mai sus.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close