Antena 3 CNN Politică Conducerea PNL a aprobat propunerile pentru noii miniştri

Conducerea PNL a aprobat propunerile pentru noii miniştri

Conducerea PNL a aprobat propunerile pentru noii miniştri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Aug 2012   •   18:59

Conducerea PNL a aprobat luni, cu majoritate de voturi, propunerile pentru noii miniştri - Radu Stroe, delegat pentru Administraţie, Mona Pivniceru - ministru al Justiţiei şi Mihai Voicu pentru ministru delegat pentru mediul de afaceri, informează Agerpres.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a precizat că decizia a fost luată cu 40 de voturi favorabile, înregistrându-se o singură abţinere.

"Au fost aprobate prin vot secret cele trei propuneri din partea PNL care fac parte din schimbarea care se va produce astăzi în interiorul Guvernului USL condus de prim-ministrul Victor Ponta. PNL, în cadrul USL, o susţine pentru portofoliul Justiţiei pe doamna judecător Mona Pivniceru în calitate de independent, fără niciun fel de dubiu. De asemenea, PNL a decis să mai înainteze şi două numiri politice, amândoi membri ai BPC al PNL, în locul rămas vacant prin demisia lui Victor Paul Dobre a fost aprobată prin vot secret nominalizarea deputatului Radu Stroe, iar o chestiune care a apărut în ultima clipă, o demisie din motive personale a ministrului Isar - a fost aprobată persoana mea, Mihai Voicu, pentru funcţia de ministru delegat pentru mediul de afaceri", a spus Voicu.

El a subliniat că motivele demisiei lui Lucian Isar sunt exclusiv personale.




×
Subiecte în articol: Mihai Voicu PNL
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close