Antena 3 CNN Politică ?Creştini şi patrioţi?: CV Tudor s-a tras în poză cu "tânărul" Becali de dragul eurodeputăţiei

?Creştini şi patrioţi?: CV Tudor s-a tras în poză cu "tânărul" Becali de dragul eurodeputăţiei

?Creştini şi patrioţi?: CV Tudor s-a tras în poză cu "tânărul" Becali de dragul eurodeputăţiei
Sursa foto: Gigi Becali, CV Tudor
06 Mai 2009   •   15:55

PRM l-a oficializat pe Gigi Becali ca locomotivă electorală pentru alegerile pentru PE. Peşedintele formaţiunii, Corneliu Vadim Tudor a prezentat, miercuri, unul dintre afişele PRM pentru campania electorală pentru alegerile europarlamentare, care îl înfaţişează alături de Becali, sub sloganul "Doi creştini şi patrioţi vor scăpa ţara de hoţi!". Mai mult, PRM a demarat propriile demersuri în justiţie pentru a-i permite lui Becali să participe la campania electorală a partidului.
În urmă cu câteva săptămâni, liderul PRM promitea o campanie civilizată pentru PE pe fundalul unui alt slogan: "Hoţilor, bandiţilor, ce aţi făcut cu ţara asta? Puşcăria vă mănâncă!".
"Afişele sunt făcute cu bun gust. S-a săturat lumea de roşu şi de portocaliu. Uitaţi-vă ce albastru frumos!", s-a dat cu părerea Vadim Tudor, în timp ce prezenta afişul electoral în care îşi strângea mâna cu George Becali.
După ce timp de ani s-au gratulat reciproc cu vorbe grele, ?tribunul? de altădată a găsit acum câteva puncte şi valori comune cu care le împărtăşeşte cu fostul ?golan?.
"Orice se poate spune despre mine şi tânărul Becali, dar nu se poate nega că suntem creştini şi că facem ceva pentru biserici", a explicat C. V. Tudor.

Că PRM are nevoie de Gigi Becali ca de apă pentru a creşte în sondaje o dovedeşte şi faptul că CV Tudor a iniţiat propriile demersuri pentru ridicarea interdicţiei judecătoreşti care nu-şi permite omului de afaceri să calce dincolo de graniţele administrative al judeţului Ilfov. Liderul PRM a declarat că a desemnat-o pe avocata Mariana Ştefan, membru de partid, să facă demersurile necesare pentru ca Becali să poată participa la campania electorală pentru euroalegeri şi să nu mai îmtâmpine restricţii legate de deplasări.

"Tânărul Becali este puţin izolat, are domiciliul forţat. E mai rău ca pe vremea lui Stalin. El are toate drepturile de a circula, de a face campanie electorală şi nu i s-au acordat aceste drepturi. Am însărcinat-o pe doamna avocat Mariana Ştefan să facă demersurile necesare pentru a-i ridica aceste restricţii", a spus Vadim Tudor.

El a precizat că i-a telefonat lui George Becali, ocupantul locului doi pe listele PRM pentru alegerile europarlamentare, pentru a-l informa despre propriile eforturi de spagere a "coliviei de aur".

"Mi-am încălcat promisiunea de a nu suna pentru a nu umple casetele serviciilor care înregistrează şi l-am sunat, ieri după-amiază, (pe Becali-n.r.), pe telefonul domnului Dan Claudiu Tănăsescu şi i-am zis că a fost dezinformat: ŤAscultă-mă, că-ţi vreau binele. Avocata Mariana Ştefan este avocata noastrăť. Nu poţi să intri în campania electorală legat de mâini şi de picioare. Ce e o colivie de fier, ce e o colivie de aur? Tot colivie e! Avem convingerea că i se va ridica această interdicţie", a relatat liderul PRM.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close