Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu. Aplicarea impozitului forfetar va falimenta jumătate dintre IMM-uri

Crin Antonescu. Aplicarea impozitului forfetar va falimenta jumătate dintre IMM-uri

Crin Antonescu. Aplicarea impozitului forfetar va falimenta jumătate dintre IMM-uri
Sursa foto: Crin Antonescu
26 Apr 2009   •   15:43

Liberalii sunt nemulţumiţi de Ordonanţa care prevede schimbarea şefilor serviciilor deconcentrate, dar şi de decizia Guvernului de introducere a impozitului forfetar. PNL va depune marţi o moţiune de cenzură pe tema impozitului forfetar. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că guvernul Boc nu poate face faţă crizei economice cu care se confruntă România şi ia măsuri aberante. Printre ele, cea referitoare la introducerea simpozitului forfetar, care, susţine el, va avea un efect devastator asupra intreprinderilor mici şi mijlocii.

?Măsura de a impune acest impozit forfetar va duce în faliment spre jumătate din întreprinderile mici şi mijlocii şi această nenorocire economică şi, în consecinţă, socială, se va petrece nu ca efect al marii crize?, a explicat Crin Antonescu.

Politizarea instituţiilor este o altă măsură a Guvernului criticată aspru de liderul liberal. Ţinta lui Antonescu au fost Traian Băsescu, Emil Boc şi Mircea Geoană: ?Un guvern şi cu forţele politice care îl compun, preocupate la nesfârşit de împărţirea sferelor de influenţă, de plasarea clientelei, de împărţirea unui buget din ce în ce mai firav, din ce în ce mai neîndestulător?.

Replica preşedintelui PSD a venit imediat: e o ipocrizie să pretinzi că oamenii nu se înlocuiesc odată cu venirea la putere a unui nou partid. Mircea Geoană spune că în presă s-au vehiculat cifre mult mai mari decât în realitate de directori de servicii deconcentrate care vor fi schimbaţi din funcţie. În plus, dă asigurări liderul PSD, oamenii de valoare vor rămâne în funcţii.



Antena 3

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close