Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: "Băsescu se prostituează şi se autoflagelează electoral pentru un pumn de voturi"

Crin Antonescu: "Băsescu se prostituează şi se autoflagelează electoral pentru un pumn de voturi"

Crin Antonescu: "Băsescu se prostituează şi se autoflagelează electoral pentru un pumn de voturi"
Sursa foto: Crin Antonescu
20 Mai 2009   •   14:36

Preşedintele Traian Băsescu se prostituează electoral pentru un pumn de voturi, a afirmat miercuri liderul PNL, Crin Antonescu referindu-se la declaraţiile făcute de şeful statului la Paris, în faţa unor reprezentanţi ai diasporei franceze.
În opinia preşedintelui liberal, este umilitor pentru România şi români să aibă un preşedinte care se prostituează electoral, aşa cum face Traian Băsescu.
"Umilitoare mi se pare situaţia unui preşedinte al României care, în curtea Ambasadei de la Paris, în faţa a 70 ? 100 de cetăţeni români care trăiesc acolo, se milogeşte pur şi simplu, se prostituează electoral, văicărindu-se că are un Guvern în ţară pe care de fapt nu-l doreşte, care nu-l reprezintă. Nu e normal ca preşedintele României să se prostitueze electoral pentru un pumn de voturi şi să denunţe şi să regrete şi să se autoflageleze la Paris pentru ceea ce a făcut în România", afirmă Antonescu prin intermediul unui comunicat de presă.
Liderul liberal a trecut în revistă şi carenţele de care Băsescu ar da dovadă în domeniul relaţiilor externe, cazul răspunsului agresiv legat de situaţia din Republica Moldova sau teza axei Bucureşti ? Londra ? Washington. considerată doar o expresie lipsită de orice consistenţă sau măsură benefică pentru statul român", se arată în comunicat.
"În patru ani Traian Băsescu a avut doar prilejul să povestească despre Marea Neagră din spatele domnului preşedinte Bush. Cât despre o relaţie cu Londra, nici nu poate fi vorba", a conchis preşedintele PNL.
Preşedintele Băsescu şi-a declarat luni seară, în faţa reprezentanţilor diasporei române din Franţa, dezamăgirea faţă de consecinţele actuale ale susţinerii alianţei între PDL şi PSD.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close