Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Guvernul Boc nu are nici un orizont şi cântă după ureche melodii populiste

Crin Antonescu: Guvernul Boc nu are nici un orizont şi cântă după ureche melodii populiste

Crin Antonescu: Guvernul Boc nu are nici un orizont şi cântă după ureche melodii populiste
Sursa foto: Crin Antonescu
25 Apr 2009   •   16:16

Guvernul Boc nu are nici un orizont şi cântă după ureche melodii populiste, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu. Acesta a criticat afirmaţiile ministrului Muncii, potrivit cărora salariul minim ar urma să ajungă la 1.600 de lei peste aproximativ patru ani. De asemenea, Antonescu, spune că este convins că la Cluj-Napoca, PNL va obţine rezultate bune la alegerile europarlamentare. (

Crin Antonescu a criticat afirmaţiile ministrului Muncii, Marian Sârbu, care a declarat că salariul minim ar putea ajunge la 1.600 de lei peste aproximativ patru ani: ?Cum o să cred nişte oameni care îmi promit astăzi anumite lucruri pentru 2013, când ei au minţit la interval de o săptămână. Atât domnul Boc cât şi domnul Geoană, cît şi, direct sau indirect, domnul preşedinte Băsescu ne-au spus că a doua zi după ce vin la putere măresc salariile profesorilor cu 50%?.

Preşedintele PNL a continuat atacurile la adresa Executivului. ?Problema este că acest Guvern nu are în nici o privinţă nici un orizont, nici o formulă coerentă pe care să o dezvolte, e un guvern care dă în bobi, care cântă după ureche melodii populiste?, a spus acesta.

Crin Antonescu a declarat, totodată, că Transilvania rămâne o prioritate pentru PNL, o zonă în care electoratul trebuie recâştigat.

Antena 3

×
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close