Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Voturile PNL se vor duce la Oprescu. Ludovic Orban nu face recomandări

Crin Antonescu: Voturile PNL se vor duce la Oprescu. Ludovic Orban nu face recomandări

<font color=red>Crin Antonescu:</font> Voturile PNL se vor duce la Oprescu. <font color=red>Ludovic Orban</font> nu face recomandări
01 Iun 2008   •   23:18

La două ore după declaraţia candidatului PNL la primăria Capitalei, vicepreşedintele liberal Crin Antonescu iese cu o declaraţie prin care îl contrazice pe Ludovic Orban. Deşi nu este încă oficial, Antonescu a anunţat la Antena 3 că PNL şi el însuşi vor recomanda votarea lui Sorin Oprescu la Capitală. ?Din toate informaţiile pe care le am eu, PNL va recomanda aleşilor săi să dea voturile sale candidatului Sorin Oprescu, pentru că administraţia Băsescu - Videanu a fost una tip căpuşă pentru Bucureşti?, a explicat vicepreşedintele liberal.

CRIN ANTONESCU:


Cu totul altceva a declarat însă Ludovic Orban, candidatul PNL la Bucureşti. "Bucureştenii vor avea de ales între două rele, un primar fără un suport în Consiliul General, iar celălat este o perpetuare a sistemului actual de dispreţ pentru locuitorii Capitalei. Îi apreciez prea mult pentru a le spune să voteze cu cineva în turul 2, consider ca Bucureştiul merita o soartă mai bună?, a declarat Ludovic Orban, după anunţarea rezulatelor iniţiale. Aşadar, Orban a preferat să nu facă recomandări privind turul al II-lea de scrutin.

LUDOVIC ORBAN:


Potrivit exit-poll-ului CCSB, Vasile Blaga a fost votat de 33% dintre bucureşteni, Sorin Oprescu de 30%, Ludovic Orban de 13%, iar Cristian Diaconescu de 11%.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close