Antena 3 CNN Politică Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, validaţi de PSD pentru portofoliile Dezvoltării şi Transporturilor

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, validaţi de PSD pentru portofoliile Dezvoltării şi Transporturilor

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, validaţi de PSD pentru portofoliile Dezvoltării şi Transporturilor
19 Feb 2019   •   21:53

Update: Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.

"Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadru CExN, care, cred eu, trebuie acceptate de domnul preşedinte Iohannis", a spus premierul.

Viorica Dăncilă urmează să-i trimită preşedintelui Klaus Iohannis miercuri cele două propuneri.

Răzvan Cuc, în prezent membru al Organizaţiei PSD Neamţ, a mai fost ministru al Transporturilor în guvernul condus de Mihai Tudose, din care a demisionat cu prilejul unei şedinţe a conducerii PSD.

Daniel Suciu este liderul deputaţilor PSD, fiind membru al Organizaţiei Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Update: A început ședinţa Comitetului Executiv al PSD. Social democrații vor vorbi despre alte două nominalizări pentru funcţiile de miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor, după retragerea Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Mircea Drăghici.

Știrea inițială

Întâlnire cu miză mare la PSD. Liderii partidului se reunesc la ora 17.00 în şedinţa Comitetului Executiv pentru a decide ce persoane vor fi propuse la ministerele Transpoturilor şi Dezvoltării Regionale.

Cele două instituţii sunt blocate de trei luni după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat în repetate rânduri propunerile PSD pentru portofoliile cu bugete impresionante.

Posibile propuneri de miniștri

Răzvan Cuc - Transporturi

Felix Stroe - Transporturi/Dezvoltare 

Daniel Suciu - Dezvoltare

Cristian Marciu - Transporturi (propus de Bădălău)

În şedinţa de guvern, de marți premierul Vicorica Dăncilă l-a somat din nou pe preşedintele Iohannis să renunţe la jocurile politice în privinţa numirii miniştrilor la Dezvoltare și Transporturi.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close