Antena 3 CNN Politică De ce a plâns Plăcintă: Vine pe fondul luptei politice recente. Am devenit paria partidului

De ce a plâns Plăcintă: Vine pe fondul luptei politice recente. Am devenit paria partidului

De ce a plâns Plăcintă: Vine pe fondul luptei politice recente. Am devenit paria partidului
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Mai 2012   •   18:20

Senatorul PDL Sorina Plăcintă a explicat, marţi, pe blogul personal, de ce a plâns în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, subliniind că evenimentele politice recente au făcut-o să cedeze psihic, informează Mediafax.

"Sunt om. Nu există politicieni-roboţi, nici oameni de afaceri-roboţi şi nici mame-robot. Suntem oameni şi există momente în viaţă când simţi că nu mai poţi, că nimic nu are rost şi că, uneori, e chiar mai bine să pui un punct, să tragi o linie şi să recunoşti că te afli la capătul puterilor", a precizat democrat-liberalul.
   
Referitor la reacţia ei din plenul Parlamentului, când a izbucnit în plâns ca urmare a unei discuţii cu Elena Udrea, Sorina Plăcintă a scris că acest lucru vine pe fondul luptei politice recente dintre partide, pe care a calificat-o drept "acerbă şi fără rost" şi care "ameninţă să ne ducă pe un drum primejdios".
   
Plăcintă a mai arătat că ea însăşi a fost victima "dezinformării şi a intoxicării pe surse", în special în legătură cu soţul şi cu fiul ei.
   
"Eu am trăit dureros, pe pielea mea, dezinformarea şi intoxicarea pe surse. În spaţiul public am înghiţit prea mult şi nimeni din echipa mea n-a ieşit să spună, . Nu. Nimeni. Din momentul în care Andrei a fost împuşcat şi apoi acuzat el însuşi de tentativă de omor, pe profilul emoţionant al băiatului de bani gata, derbedeu şi rebel, eu am devenit paria partidului, bună doar de muncă pe uşa din dos. Comentatori fără valoare, dar cu voce puternică, m-au făcut urâtă, hoaţă, mamă denaturată (şi nu vorbesc decât despre lucrurile pe care le suporta hartia), etc", a explicat Plăcintă.

Sorina Plăcintă şi-a exprimat incertitudinea cu privire la capacitatea guvernului Ponta de a găsi soluţii pentru echilibrul economic al României, precizând că acesta "se află într-o postură chiar mai ingrată".
   
Democrat-liberalul a încheiat spunând că nu ştie ce va face în viitorul apropiat şi că se gândeşte mai mult la propria familie.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close