Antena 3 CNN Politică Decapitări în PSD. Birourile teritoriale din Prahova care au obţinut scor mic în alegeri vor fi desfiinţate

Decapitări în PSD. Birourile teritoriale din Prahova care au obţinut scor mic în alegeri vor fi desfiinţate

Decapitări în PSD. Birourile teritoriale din Prahova care au obţinut scor mic în alegeri vor fi desfiinţate
Sursa foto: PSD
13 Iun 2009   •   14:59

Decapitări în PSD după alegerile europarlamentare. Şefii de la PSD Prahova îi vor sancţiona pe aleşii locali din partid care au obţinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare de duminica trecută. Preşedintele organizaţiei, Marian Săniuţă spune că vor fi dizolvate toate birourile teritoriale care au obţinut sub 15% la scrutinul europarlamentar.

Se va putea ajunge până la demiterea aleşilor locali care nu au reuşit să convingă electoratul să-i voteze pe social democraţi la euroalegeri, acelaşi electorat care i-a votat în scrutinul de la locale. Săniuţă a agăugat că sunt vizate cu desfiinţarea 24 de organizaţii judeţene.

El a mai precizat că vor fi sancţionaţi cu avertisment şi secretarii de stat care provin din organizaţia de Prahova. Este vorba despre Augustin Mitu,de la Ministerul Educatiei şi Mihail Fâcă, noul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

Într-o săptămână, liderii locali vor analiza activitatea celor care urmeaza sa fie demişi şi apoi social-democraţii vor lua o decizie.

Antena 3

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close