Antena 3 CNN Politică Deputatul Ion Ștefan, transportat cu elicopterul la București, după ce o macara s-a prăbușit peste el

Deputatul Ion Ștefan, transportat cu elicopterul la București, după ce o macara s-a prăbușit peste el

Deputatul PNL Vrancea, Ion Ștefan, a ajuns, astăzi, la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani.

Deputatul Ion Ștefan, transportat cu elicopterul la București, după ce o macara s-a prăbușit peste el
de Andreea Cigolea    |    31 Mar 2021   •   18:55

Politicianul a suferit mai multe traumatisme, în timp ce se afla la sediul companiei familiei sale, unde se fac lucrări de modernizare. Deputatul liberal a fost transportat la unitatea medicală din Focșani, unde a fost supus mai multor investigații de specialitate. Deputatul a ajuns la spital după ce o macara s-a prăbușit peste el. Din primele informații, incidentul a avut loc la o construcție nouă a firmei la care este acționar.

”Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. În funcție de verdictul medicilor, deputatul Ion Ştefan ar putea fi chiar transferat, în următoarele ore, la un spital din București.

Incidentul ar fi avut loc în incinta societății Balcanic, al cărei patron este. El ar fi suferit răni la cap, mâini și picioare.

UPDATE ora 18:00: Ion Ştefan a fost luat cu elicopterul SMURD şi dus la Bucureşti, la Spitalul Floreasca, unde va avea parte de investigaţii suplimentare.

×
Subiecte în articol: Ion Stefan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close