Antena 3 Politică Dezbaterile în cazul Năstase vor fi reluate miercurea viitoare în plenul Camerei

Dezbaterile în cazul Năstase vor fi reluate miercurea viitoare în plenul Camerei

17 Iun 2009   •   14:15
Dezbaterile în cazul Năstase vor fi reluate miercurea viitoare în plenul Camerei Adrian Nãstase

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, ca discuţia asupra cazului Adrian Năstase să se reia miercurea viitoare în plen, a anunţat secretarul Camerei, Sever Voinescu. Reprezentanţii PSD şi UDMR au boicotat şedinţa conducerii Camerei ca semn de protest faţă de modul în care preşedintele acestui for legislativ, Roberta Anastase a condus şedinţa de plen de ieri pe a cărei ordine de zi s-a aflat cererea procurorului general privind reluarea dezbaterii asupra avizului pentru începerea urmăririi penale împotriva social-democratului Adrian Năstase în cazul Zambaccian 1.

"Biroul Permanent a fost pus în situaţia de a analiza ceea ce s-a întâmplat din stricta perspectivă a programului. Am vrut să nu blocăm şedinţele şi lucrările plenului datorită situaţiei tensionate provocată de scrisoarea Procurorului General", a motivat Sever Voinescu (PDL), secretarul Camerei, amânarea dezbaterilor pe dosarul Zambaccian 1 pentru săptămâna viitoare.

Voinescu (PDL), a precizat că la şedinţa Biroului Permanent nu a fost prezent niciun reprezentant al PSD, participând doar Roberta Anastase, Gheorghe Albu, Ioan Oltean, Sever Voinescu, Dumitru Pardău ? PDL şi Bogdan Olteanu şi Dan Motreanu ? PNL.
"Am fost 7 membri, am fost în cvorum când am luat această decizie", a explicat Voinescu, care a spus că nu ştie de ce membrii PSD din Biroul Permanent au lipsit de la şedinţă.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close