Antena 3 CNN Politică Dezbaterile în cazul Năstase vor fi reluate miercurea viitoare în plenul Camerei

Dezbaterile în cazul Năstase vor fi reluate miercurea viitoare în plenul Camerei

Dezbaterile în cazul Năstase vor fi reluate miercurea viitoare în plenul Camerei
Sursa foto: Adrian Nãstase
17 Iun 2009   •   14:15

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, ca discuţia asupra cazului Adrian Năstase să se reia miercurea viitoare în plen, a anunţat secretarul Camerei, Sever Voinescu. Reprezentanţii PSD şi UDMR au boicotat şedinţa conducerii Camerei ca semn de protest faţă de modul în care preşedintele acestui for legislativ, Roberta Anastase a condus şedinţa de plen de ieri pe a cărei ordine de zi s-a aflat cererea procurorului general privind reluarea dezbaterii asupra avizului pentru începerea urmăririi penale împotriva social-democratului Adrian Năstase în cazul Zambaccian 1.

"Biroul Permanent a fost pus în situaţia de a analiza ceea ce s-a întâmplat din stricta perspectivă a programului. Am vrut să nu blocăm şedinţele şi lucrările plenului datorită situaţiei tensionate provocată de scrisoarea Procurorului General", a motivat Sever Voinescu (PDL), secretarul Camerei, amânarea dezbaterilor pe dosarul Zambaccian 1 pentru săptămâna viitoare.

Voinescu (PDL), a precizat că la şedinţa Biroului Permanent nu a fost prezent niciun reprezentant al PSD, participând doar Roberta Anastase, Gheorghe Albu, Ioan Oltean, Sever Voinescu, Dumitru Pardău ? PDL şi Bogdan Olteanu şi Dan Motreanu ? PNL.
"Am fost 7 membri, am fost în cvorum când am luat această decizie", a explicat Voinescu, care a spus că nu ştie de ce membrii PSD din Biroul Permanent au lipsit de la şedinţă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close