Antena 3 CNN Politică Dragnea se contrazice cu Ponta. ”PSD-ul nu a fost niciodată un partid izolat!”

Dragnea se contrazice cu Ponta. ”PSD-ul nu a fost niciodată un partid izolat!”

Dragnea se contrazice cu Ponta. ”PSD-ul nu a fost niciodată un partid izolat!”
Sursa foto: foto: Agerpres
01 Iul 2016   •   17:44

Liviu Dragnea comentat, la 100 de minute, de la Antena 3, declarațiile fostului premier Victor Ponta cu privire la pericolul ”izolării” PSD, arătând că un partid cu cel mai mare bazin electoral nu poate fi izolat.

”Eu nu am fost niciodată de acord cu această temere. Această temere au avut-o și Adrian Năstase, și Mircea Geoană, și Victor Ponta. Ce înseamnă un partid izolat. PSD-ul nu a fost niciodată un partid izolat! În primul rând, este partidul care are cel mai mare bazin electoral. În condițiile în care ai cea mai mare susținere, nu ai cum să fii izolat pentru că ești în contact cu oamenii”, a spus Liviu Dragnea.

”Apoi, atât de izolați suntem încât am reușit să facem alianțe în teritoriu în peste 30 de județe. Atât de izolați suntem încât o să avem 28 de președinți de consilii județene, dintre care 21 sunt oameni noi. Atât de izolați suntem încât avem un parteneriat foarte bun cu ALDE și cu alte partide”, a mai spus președintele PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că din cauza acestei temeri PSD-ul a oferit locuri altor partide, iar după alegeri acele locuri au plecat ”în cealaltă barcă”.

”Eu nu voi face asta”, a spus Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Dragnea Liviu Dragnea 100 de minute
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close