Antena 3 CNN Politică Emil Boc. Dacă parteneriatul va deveni facultativ pentru PSD, nici eu nu voi sta cu mâinile în sân

Emil Boc. Dacă parteneriatul va deveni facultativ pentru PSD, nici eu nu voi sta cu mâinile în sân

Emil Boc. Dacă parteneriatul va deveni facultativ pentru PSD, nici eu nu voi sta cu mâinile în sân
Sursa foto: Emil Boc
16 Mai 2009   •   14:23

Democrat-liberali şi-au atacat sâmbătă dur colegii de guvernare, la lansarea de la Cluj Napoca a candidaţilor pentru Parlamentul European. Emil Boc, Radu Berceanu şi Vasile Blaga i-au acuzat pe social-democraţi că nu respectă parteneriatul. Social democraţii spun că liderii PDL sunt în campanie electorală şi din această cauză fac declaraţii nepotrivite.

Lansarea de la Cluj a candidaţilor PD-L pentru europarlamentare s-a transformat într-un prilej pentru ca liderii partidului să-şi atace partenerii de guvernare. Democrat liberalii se plâng că cei de la PSD profită de beneficiile guvernării, dar nu ezită să atace când le convine, guvernul Boc, deşi fac şi ei parte din acest cabinet. ?Dacă acest parteneriat şi solidaritatea guvernamentală va deveni facultativă pentru PSD vă asigur că nici eu nu voi sta cu mâinile în sân", a spus liderul PD-L, Emil Boc.

Democrat-liberalii au acuzat PSD-ul că ar fi cheltuit banii României împreună cu cei din PNL. Theodor Stolojan, prim-vicepreşedinte al PD-L, nu s-a sfiit să lovească direct în Mircea Geaoană. El l-a acuzat că, împreună cu PSD-ul, şi-a bătut joc de banul public. Acuzaţiile vin după ce liderul PSD Mircea Geoană a afirmat că plecarea lui Băsescu de la conducerea ţării reprezintă soluţia ieşirii ţării noastre din criză.



Antena 3

×
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close