Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Nu avem niciun motiv să-i refuzăm Monei Muscă candidatura la parlamentare

Emil Boc: Nu avem niciun motiv să-i refuzăm Monei Muscă candidatura la parlamentare

Emil Boc: Nu avem niciun motiv să-i refuzăm Monei Muscă candidatura la parlamentare
18 Aug 2008   •   19:35

După ce preşedintele PD-L Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat vineri că fostul deputat Mona Muscă este aproape convinsă să candideze într-un colegiu electoral în judeţul Neamţ, liderul partidului, Emil Boc, a confirmat că Mona Muscă figurează pe lista propunerilor la alegerile parlamentare. Boc a spus însă că nu a avut încă o discuţie cu aceasta, pentru că, după scandalul de poliţie politică în care fostul deputat a fost implicat, numărul ei de telefon nu mai era valabil.

"Mona Muscă figurează printre propunerile înaintate de judeţul Neamţ. Personal cred că nu avem niciun obstacol şi niciun motiv să-i refuzăm candidatura. Aşteptăm ca Mona Muscă să îşi manifeste voinţa în acest sens", a spus Emil Boc, citat de Mediafax.

El a completat că Muscă a greşit pentru că "nu a mers transparent până la capăt", dar că şi-a ispăşit o mare parte a acestei greşeli. "Şi-a ispăşit o bună parte din greşeala de a nu recunoaşte încă din primul moment că nu a făcut nimic rău în esenţă. Că a căzut în acea capcană, a plătit suficient", a spus Boc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close