Antena 3 CNN Politică Filialele liberale, invitate de Orban să-şi facă autoevaluările după alegerile europarlamentare

Filialele liberale, invitate de Orban să-şi facă autoevaluările după alegerile europarlamentare

Filialele liberale, invitate de Orban să-şi facă autoevaluările după alegerile europarlamentare
Sursa foto: Ludovic Orban
28 Mai 2009   •   13:00

Conducerea PNL ar putea lăsa pe seama filialelor sale deciziile ce vor trebuie luate în cazul înregistrării unui scor mai slab de 20% la alegerile pentru Parlamentul European. Toate filialele PNL vor fi supuse evaluării propriilor performenţe electorale după alegerile europralamentare din 7 iunie, a declarat joi prim-vicepreşedintele liberal, Ludovic Orban.
În opinia lui Orban, responsabil din partea conducerii centrale cu activitatea din teritoriu a filialelor, "baza partidului" trebuie să decidă cine este liderul, şi nu conducerea de la Bucureşti.
"După alegerile pentru PE se vor organiza conferinţe în toate filialele. Cei care sunt îndreptăţiţi să judece sunt cei de la baza partidului. De la Bucureşti, putem fixa lideri, să stabilim obiective, dar, personal, nu sunt partizanul unei intervenţii în viaţa unei organizaţii, de genul demiterilor, al numirilor interimare sau al altor lucruri de genul acesta", a afirmat Orban.
Prim-vicepreşedintele PNL a estimat că partidul său a reuşit să mai adune cev procente de la ultimul congres şi până în prezent, fiind creditat în mai toate sondjl , cu peste 20%.
"Suntem pe un drum bun, chiar dacă nu facem o campanie spectaculoasă, cu zeci de mii de oameni adunaţi în pieţe. E importantă percepţia favorabilă despre PNL, care a crescut enorm. Foarte mulţi oameni au început să privească cu încredere spre PNL şi, mai devreme sau mai târziu, vor şi vota partidul", a spus Orban.
Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close