Antena 3 CNN Politică Flutur: "PDL şi Elena Băsescu au câştigat alegerile europarlamentare"

Flutur: "PDL şi Elena Băsescu au câştigat alegerile europarlamentare"

Flutur: "PDL şi Elena Băsescu au câştigat alegerile europarlamentare"
Sursa foto: Gheorghe Flutur
08 Iun 2009   •   17:29

Secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur, a susţinut, luni, că PDL şi Elena Băsescu au câştigat alegerile europarlamentare, explicând că, deşi au fost la egalitate ca număr de mandate cu PSD+PC, democrat-liberalii şi EBA au avut un avans de 1,86% din voturi.
"Dacă ne raportăm la procente şi la număr de voturi, PDL plus Elena Băsescu au 138,062 de voturi, adică un procent de 2,86% peste Alianţa PSD plus PC" a susţinut vicepreşedintele PDL.
Dând ca exemplu faptul că PSD şi PC au format la rândul lor o alianţă pentru acest tur de scrutin, Flutur a mai susţinut că este normală alăturarea procentelor obţinute de EBA la europarlamentare la scorul PDL de vreme ce atunci când şi-a anunţat candidatura ca independent a menţionat că se va reîntoarce în acest partid.
?Revenirea Elenei Băsescu la PDL s-a întâmplat transparent. Când a candidat ca independent ea a anunţat că va reveni la PDL. PDL adună şi voturile Elenei Băsescu pentru că este firesc să adunăm în acest mod? a afirmat Flutur.
?Dacă ne referim la rezultatele ultime din toamna anului trecut când aveam un procent sensibil egal egal de 33-34% cu PSD, observăm că acum în timp ce PDL creşte împreună cu EBA la 34%, PSD se află în scădere uşoară? a supralicitat vicepreşedintele democrat-liberal.
Potrivit lui Flutur, plasarea PSD+PC şi a PDL în topul preferinţelor românilor care au votat ar constitui şi un vot pentru acţiunile şi măsurile guvernului Boc. ?Românii au dat un vot util Guvernului Boc. Asta înseamnă că măsurile guvernului au primit votul românilor, au fost înţelese de români care au dat mandat Executivului pentru traversarea crizei?
Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close