Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea sugerează că Nelu Tătaru trebuie să-și dea demisia. Gafele pe care ministrul Sănătății le-ar fi făcut

Gabriela Firea sugerează că Nelu Tătaru trebuie să-și dea demisia. Gafele pe care ministrul Sănătății le-ar fi făcut

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sugerat, în direct, la Antena 3, că Nelu Tătaru ar trebui să-și dea demisia din funcția de ministru al Sănătății, după gafele făcute în ultima perioadă.

Gabriela Firea sugerează că Nelu Tătaru trebuie să-și dea demisia. Gafele pe care ministrul Sănătății le-ar fi făcut
de Claudia Simion    |    06 Aug 2020   •   22:35

"Dacă am trăi într-o societate normală, după gafele pe care le-a făcut în această perioadă ministrul Sănătății, acesta ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier. Într-o situație de criză sanitară, nu e suficient să fii prezent la serviciu, ci trebuie să iei și decizii foarte bune, foarte corecte și rapide și să elimini persoanele care sunt lipsite de profesionalism".

Gabriela Firea a tras un semnal de alarmă asupra faptului că la Direcția de Sănătate Publică București nu se răspunde cu orele sau chiar zilele și că ministrul Sănătății face gafă după gafă.

"Oamenii au sesizat că la DSP București nu se răspunde cu orele, chiar cu zilele. Sunt medici care au semnalat acest lucru din spitalele din Capitală. Practic și doar pentru acest motiv, fără a mai adăuga gafa transmisă zilele acestea, uitându-se de mia de locuitori. Practic, s-a  raportat o cifră la toți locuitorii dintr-o comunitate și nu la mia de locuitori.

Nu există performanță pe domeniul sănătății în România

Greșeala e mai puțin gravă decât erorile care s-au făcut în perioada aceasta. Nu putem spune că există performanță la nivel de Guvern pe domeniul sănătății. Am văzut declarații de genul este un om muncitor. Da, dar poți să muncești mult și fără rezultate substanțiale sau fără rezultatele dorite", a declarat Firea la Antena 3.

Primarul general al Capitalei dă vina pe Ministerul Sănătății și pe Guvern pentru faptul că "suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici, suntem singurii care nu am avut o preocupare să aflăm care e gradul de imunizare pe cale naturală al populației. În toată lumea civilizată s-au făcut teste de anticorpi și se știe cam câte persoane s-au imunizat într-o comunitate".

Gabriela Firea sugerează că Nelu Tătaru trebuie să-și dea demisia. Gafele pe care ministrul Sănătății le-ar fi făcut

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nelu Tătaru
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close