Antena 3 CNN Politică Geoană: Anul electoral 2009 reprezintă "terminarea" omului politic Traian Băsescu

Geoană: Anul electoral 2009 reprezintă "terminarea" omului politic Traian Băsescu

Geoană: Anul electoral 2009 reprezintă "terminarea" omului politic Traian Băsescu
Sursa foto: Mircea Geoana, Traian Basescu
27 Mai 2009   •   18:35

Anul electoral 2009 reprezintă "terminarea" omului politic Traian Băsescu din punct de vedere al proiectului prezidenţial, precum şi eşecul unui anumit mod de a face politică a afirmat liderul PSD, Mircea Geoană la un miting electoral desfăşurat la Tulcea.
"Anul 2009 nu reprezintă doar terminarea omului politic Traian Băsescu din punct de vedere proiect prezidenţial, ci înseamnă eşecul unui anumit mod de a face politică şi eşecul unei perioade în care dreapta românească a încercat să păcălească poporul român", a declarat Geoană.
Liderul PSD a plusat, afirmând că alegerile din 2009 pentru Preşedinţia României reprezintă "mai mult decât schimbarea lui Traian Băsescu cu Mircea Geoană", schimbarea unei viziuni asupra societăţii".
"Este diferenţa între un politician fără proiect, care trăieşte în fiecare zi doar cu sondaje de opinie ca material bibliografic şi un om şi un partid care îşi propun să schimbe într-adevăr România", a spus Geoană.
Preşedintele PSD a încercat să ridiculizeze şi apetitul preşedintelui Trian Băsescu pentru petreceri câmpeneşti şi tunsul oilor, uitând că şi el a gustat din aceste experienţe. El a arătat că lumea asistă la această competiţie electorală pentru prezidenţiale, care a început "mai degrabă ca la un concurs între personaje politice, care mai simpatic, care mai îndemânatic la tuns un animal sau altul, care mai interesant la un talk-show la televiziune".
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close