Antena 3 CNN Politică Geoană: Dezamăgirea lui Băsescu faţă de aducerea PSD la guvernare dă senzaţia de instabilitate politică

Geoană: Dezamăgirea lui Băsescu faţă de aducerea PSD la guvernare dă senzaţia de instabilitate politică

Geoană: Dezamăgirea lui Băsescu faţă de aducerea PSD la guvernare dă senzaţia de instabilitate politică
Sursa foto: Mircea Geoanã
19 Mai 2009   •   14:18

Regretele exprimate de preşedintele Traian Băsescu la Paris despre dezamăgirea de a aduce PSD la guvernare este conjuncturală şi dau senzaţia de instabilitate politică, a declarat marţi liderul Psd, Mircea Geoană.
"Consider că e o declaraţie mai degrabă de natură conjuncturală, probabil dorind să facă pe placul unui grup de susţinători adunaţi la ambasada României de la Paris. Cred că din punctul de vedere al declaraţiilor unui şef de stat acest lucru creează o senzaţie de instabilitate politică şi cred că face parte dintr-o strategie pe care domnia sa încearcă să o pună la punct, legată şi de alte zvonuri pe care le-a lansat în ultima perioadă", a comentat liderul PSD.
Geoană a afirmat că sunt lucruri şi mai importante pe care le are de făcut decât să comenteze declaraţiile lui Traian Băsescu, apreciind că ţara are nevoie să fie guvernată prin stabilitate şi competenţă.
?Ţara e într-un moment dificil, ea trebuie guvernată, ea trebuie guvernată prin stabilitate şi competenţă, ceea ce PSD a adus în această coaliţie. În rest numai de bine, cred că a fost o vizită de succes la Paris", a conchis preşedintele Senatului.
Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close