Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc, desemnat coordonator-şef al PSD pentru campania alegerilor prezidenţiale

Hrebenciuc, desemnat coordonator-şef al PSD pentru campania alegerilor prezidenţiale

Hrebenciuc, desemnat coordonator-şef al PSD pentru campania alegerilor prezidenţiale
Sursa foto: Viorel Hrebenciuc
19 Iun 2009   •   15:28

Viorel Hrebenciuc va fi cel care se va ocupa de gestionarea campaniei PSD pentru alegerile prezidenţiale din postura de coordonator-şef, o desemnare ofocială în acest sens urmând a fi făcută astăzi în cadrul Comitetului Executiv al partidului. Potrivit unor surse social-democrate, Hrebenciuc va fi secondat de performerul de la europarlamentare, vicepreşedintele Liviu Dragnea, liderul filialei Tleorman carea obţinut cel mai bun scor lectoral la alegrile pentru PE.
Numirea lui Viorel Hrebenciuc într-un aseemenea post nu este surprinzătoare, fiind considerat unul din principalii susţinători al preşedintelui PSD, Mircea Geoană. Decizia de abilitare a acestuia cu atribuţiile de coordonare a campaniei electorale ar fi fost luată încă de joi seară în cadrul unei discuţii informale între liderii de partid, problema întrunind consensul în cadrul şedinţei Birorului Permanent Naţional care a precedat lucrările CExN de astăzi.
Hrebenciuc va fi asistat în acest domeniu de Liviu Dragnea, în timp ce actualul secretar general interimar al partidului, Valeriu Zgonea, va coordona acţiunile la nivel executiv.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a confirmat, vineri, după şedinţa CExN a partidului, că Viorel Hrebenciuc este în "pole position" pentru coordonarea campaniei PSD la prezidenţiale.

"Astăzi este în pole position", a spus Geoană.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close