Antena 3 CNN Politică Ioan Ghişe: Se vrea unirea dreptei pentru a înghiţi PNL-ul

Ioan Ghişe: Se vrea unirea dreptei pentru a înghiţi PNL-ul

Ioan Ghişe: Se vrea unirea dreptei pentru a înghiţi PNL-ul
28 Mai 2014   •   17:22

Scandal mare în PNL pe tema alianţei sau fuziunii cu PDL. Ioan Ghişe, singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis la şefia partidului, îi acuză pe Sorin Frunzăverde că vrea să distrugă PNL. Crin Antonescu a primit un mandat în alb la negocierile cu PDL şi merge să decidă viitorul partidului alături de oamenii săi. Toate aceastea după ce preşedintele demisionar a refuzat  luni să semneze o rezoluţie care să interzică definitiv colaborarea cu preşedintele Băsescu.

Ioan Ghişe a intervenit telefonic în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" pentru a clarifica situaţia.

Întrebat de ce îl acuză pe Sorin Frunzăverde că defapt face jocul lui Băsescu, acesta a declarat:

"Când a venit în aprilie 2012 în partid şi a fost făcut vicepreşedinte la Congres, a spus explicit că intenţionează să facă , împreună cu Crin Antonescu, dreapta în România. El este un fost minitru de apărare a lui Traian Băsescu şi văr cu Blaga, acum stau faţă-n faţă băsiştii care sunt veri. Vărul Frunzăverde cu vărul Blaga, iar lângă stă vărul lui Udrea, mă refer la Predoiu: (...) Acum se vrea unirea dreptei pentru a înghiţi Partidul Naţional Liberal. Noi trebuie să schimbăm linia politică pe care conducerea lui Antonescu şi echipa lui a dus-o până acum, de ambiguitate şi lipsă de onorabilitate ", a declarat Ioan Ghişe.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close