Antena 3 CNN Politică Ironii de campanie: PDL recomandă PNL să adopte platforma sa electorală pentru PE

Ironii de campanie: PDL recomandă PNL să adopte platforma sa electorală pentru PE

Ironii de campanie: PDL recomandă PNL să adopte platforma sa electorală pentru PE
Sursa foto: Sulfina Barbu
08 Mai 2009   •   14:21

Liberalii au dovedit că nu au platformă electorală. Le sugerăm să o susţină pe cea a PDL, a ironizat vineri preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, lansarea candidaţilor PNL de ieri. Sulfina Barbu l-a luat peste picior şi pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, care s-ar fi ţinut de cuvânt faţă de liberali, aceea de a fi "un om între oameni într-un BMW", aluzie la maşina închiriată de PNL pentru campania electorală.
Preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL a ţinut să-şi maifeste uimirea şi îngrijorarea faţă de lipsa unei platforme electorale a PNL pentru euroalegeri.
"PNL nu are nicio temă europeană de dezbatere în aceste alegeri, au o singură temă, aceea de a-l critica şi ataca pe preşedintele Traian Băsescu. Îi asigurăm că avem o platformă de maxim interes pentru cetăţeni, cu teme europene. Le sugerăm ca platforma pe care mâine ( sâmbătă, n.r.) PDL o va lansa, să fie susţinută de PNL", a susţinut Sulfina Barbu, la finalul şedinţei de conducere a acestei organizaţii.
Referindu-se la modul în care liderul liberal Crin Antonescu va susţine efortul de campanie al PNL Barbu a declarat că "preşedintele PNL s-a ţinut de cuvânt, între ghilimele, întrucât promitea la congresul la care a fost ales preşedinte că va fi un om dintre oameni în faţa liberalilor, şi este un om dintre oameni într-un BMW".
"Dacă aşa îşi va susţine promisiunile electorale, suntem liniştiţi, nu ne va ridica probleme, nouă, PDL-ului", a conchis preşedinta femeilor din PDL.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sulfina Barbu PNL lansare candidati PE adoptare
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close