Antena 3 CNN Politică Isterii de europarlamentar. CV Tudor, prea milostivul în toate cele: ?Eu ţin la bătrâni, dar să nu mă sufoce?

Isterii de europarlamentar. CV Tudor, prea milostivul în toate cele: ?Eu ţin la bătrâni, dar să nu mă sufoce?

Isterii de europarlamentar. CV Tudor, prea milostivul în toate cele: ?Eu ţin la bătrâni, dar să nu mă sufoce?
Sursa foto: Corneliu Vadim Tudor
26 Iun 2009   •   17:39

Preşedintele PRM C.V. Tudor şi-a reluat vineri bunele sale ?maniere? la adresa persoanelor de vârsta a treia care îndrăznesc să-i perturbe câtuşi de puţin conferinţele de presă. Dacă în alte dăţi tribunului îi sărea ţandăra din cauza pensionarelor aproape leşinate care ameninţau să-i ia ?caimacul? în faţa presei, vineri, liderul peremist s-a isterizat la adresa încetinelii cu care angajaţii săi, mai toţi aflaţi la o vârstă respectabilă, se căzneau să alunge căldura sufocantă din sala de conferinţă după ?trădarea? subită a aparatului de aer condiţionat.
"Eu ţin la bătrâni, dar să nu mă sufoce.(...)M-aţi pricopsit cu nişte pensionari care habar n-au. Nu pot să schimbe un bec! Dar stăm aici, ne coacem. Nu se poate, poate deschidem terasa aia! Au căzut prizele?? Ai să cazi şi tu!", s-a răstit Vadim-Tudor la unul din membrii staff-ului, care-i raporta pierdut că prizele sediului de partid au picat la datorie.
Iritat peste poate şi transpirând abundent, liderul PRM şi-a mutat ţinta asupra a doi angajaţi care nu dădeau de cap uşii ce ducea spre terasa de afară şi spre aerul salvator.
"Măi băieţi, scutiţi-mă de scene d-astea la conferinţa de presă. (...) Din toată conferinţa asta numai prostia voastră va fi difuzată diseară", s-a stropşit CV Tudor către noii săi ţapi ispăşitori.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close