Antena 3 CNN Politică Jean Marinescu: Elena Băsescu, primită fără obiecţii în rândurile popularilor europeni

Jean Marinescu: Elena Băsescu, primită fără obiecţii în rândurile popularilor europeni

Jean Marinescu: Elena Băsescu, primită fără obiecţii în rândurile popularilor europeni
Sursa foto: Elena Bãsescu
23 Iun 2009   •   18:55

Europarlamentarul Elena Băsescu a devenit fără nici o obiecţie membru al grupului Partidului Popular European, a anunţat marţi europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu la RFI România.

"Elena Băsescu este membră a grupului PPE. S-a decis asta în şedinţa cu şefii de delegaţii naţionale şi apoi în şedinţa de grup unde nu a fost nicio obiecţie. Nici măcar din partea delegaţiei maghiare care a susţinut şi ea intrarea Elenei Băsescu în grupul popular", a declarat Marian Jean Marinescu.

Din grupul europarlamentar al Partidul Popular European fac parte în prezent 14 români: trei din partea UDMR şi 11 de la PDL.

Recent, europarlamentarul ungar Surjan Laszlo le-a cerut colegilor săi de grup să n-o accepte pe Elena Băsescu pentru a nu valida intrarea unei persoane carea candidat ca independent şi ar fi vaduvit PPE de un mandat plin.

Mezina preşedintelui Traian Băsescu a reacţionat punând acţiunea eurodeputatului maghiar pe seama dorinţei consilierei premierului Emil Boc, Andreea Vaas de a-i submina intrarea în PPE. Apropiată a prim-vicepreşedintelui PDL, Theodor Stolojan, Andreea Vaas a respins însă ferm aceste acuzaţii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close