Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: Parlamentarii UDMR vor vota conform propriei conştiinţe, dar NU împotriva moţiunii de cenzură

Kelemen Hunor: Parlamentarii UDMR vor vota conform propriei conştiinţe, dar NU împotriva moţiunii de cenzură

Kelemen Hunor: Parlamentarii UDMR vor vota conform propriei conştiinţe, dar NU împotriva moţiunii de cenzură
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iun 2015   •   17:14

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a avut o declaraţie contradictorie în ceea ce priveşte votul din plen pe moţiunea de cenzură a PNL. Potrivit lui Hunor, parlamentarii UDMR vor vota vineri conform propriei conştiinţe, dar NU împotriva moţiunii de cenzură.

"Suntem pentru o justiţie echilibrată şi independentă şi nu pentru jocuri politice, când e vorba de justiţie. Nu vom vota împotriva moţiunii de cenzură fiindcă suntem în Opoziţie. Avem o problemă în ceea ce priveşte subiectul principal privind votul prin corespondenţă. Este treaba Parlamentului, nu este treaba Guvernului. În ceea ce priveşte alegerile parţiale, aici într-adevăr Guvernul a greşit şi poate fi sancţionat. Vom fi prezenţi vineri în sală, vom spune acolo exact ceea ce avem de spus, faţă de moţiunea de cenzură, faţă de Guvernul Ponta şi, fiind vot secret, fiecare va vota după conştiinţă dar nu împotriva moţiunii de cenzură", a spus Kelemen Hunor.


×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close