Antena 3 CNN Politică Lansarea candidaţilor PDL pentru Bruxelles, pe ritmuri de muzică populară

Lansarea candidaţilor PDL pentru Bruxelles, pe ritmuri de muzică populară

Lansarea candidaţilor PDL pentru Bruxelles, pe ritmuri de muzică populară
Sursa foto: Gheorghe Flutur
08 Mai 2009   •   19:08

Nici foarte fastuoasă, dar nici excesiv de sobră şi-a propus PDL să fie lansarea propriilor candidaţi pentru Parlamentul European care va avea loc sâmbătă, la Sala Palatului. Pentru a distra cei 7000 de delegaţi convocaţi la acest eveniment, conducerea democrat-liberală a reunit ?La bine şi la greu? mai mulţi cântăreţi de muzică populară, din toate regiunile ţării: Maria Cârneci, Laura Lavric, Sofia Vicoveanca, Dumitru Fărcaş, Aurel Tămaş. Colegiul Director al PDL a aprobat, vineri, strategia electorală pentru campania la europarlamentare şi calendarul acestei campanii, urmând ca în fiecare regiune să aibă loc câte o acşiune de prezentare atât a candidaţilor, cât şi a liderilor partidului.
Maria Cârneci, Laura Lavric, Sofia Vicoveanca, Dumitru Fărcaş, Aurel Tămaş, invitaţi tradiţionali ai manifestărilor democrat-liberale şi cântăreţi reprezentativi de muzică populară din fiecare regiune a ţării, vor întreţine atmosfera la acţiunea de lansare a candidaţilor PDL de mâine.
Pe răstimpul a două ore, cei 7000 de delegaţi ai partidului vor combina muzica populară cu discursurile liderilor de partid şi a primilor patru candidaţi din lista pentru PE şi câteva filme de prezentare a activităţii depuse de actualii eurodeputaţi şi a obiectivelor din această campanie electorală.
Astfel, manifestarea va cuprinde discursuri ale premierului şi preşedintelui PDL, Emil Boc, ale liderilor Roberta Anastase, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Elena Udrea, precum şi ale candidaţilor Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda.
"De astăzi, PDL se află în blocstarturile campaniei electorale. Astăzi am aprobat calendarul de campanie. Mâine, peste 7000 de oameni vor participa la lansarea la Bucureşti a candidaţilor noştri pentru Parlamentul European, care va fi urmată de lansări regionale, care vor avea loc la fiecare sfârşit de săptămână", a declarat vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, la finele şedinţei Colegiului Director al PDL de la Palatul Parlamentului.
Potrivit vicepreşedintelui democrat-liberal, după Bucureşti, lansările regionale vor avea loc la Cluj, pe 15 mai, la Iaşi, pe 23 mai, Timişoara, Constanţa şi Craiova.
Flutur a spus că PDL urmează să pună accent în campanie pe importanţa alegerilor europarlamentare în cadrul întâlnirilor cu electoratul pentru mobilizarea acestuia la vot. "Punem accent foarte mare pe mobilizarea membrilor de partid, pe întâlnirile cu electoratul în care vom explica ce înseamnă să avem cât mai mulţi reprezentanţi în Parlamentul European", a arătat purtătorul de cuvânt al partidului.
În ceea ce priveşte sloganul campaniei, "PDL, la bine şi la greu", Flutur a apreciat că mesajul ţine seama de apropierea partidului de populaţie şi de situaţia actuală. "Nu am pregătit sloganuri pentru adversarii politici, acest lucru ne interesează mai puţin. Pe noi ne interesează să îndemnăm oamenii să vină la vot, cât mai mulţi pentru a mări rata de participare", a adăugat pedelistul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close