Antena 3 CNN Politică Liberalii acuză PSD-ul că face promisiuni fără acoperire

Liberalii acuză PSD-ul că face promisiuni fără acoperire

Liberalii acuză PSD-ul că face promisiuni fără acoperire
28 Sep 2008   •   14:10

Liberalii au atacat duminică oferta de guvernare a social-democraţilor. Purtătorul de cuvânt al PNL, Tudor Chiuariu, a acuzat PSD-ul că face promisiuni fără acoperire şi fără argumente economice. El spune că singura şansă ca acele promisiuni să fie respectate este aceea a creşterii impozitelor. Chiuariu a adăugat că politicile de stânga vor descuraja investiţiile străine şi vor stopa creşterea economică.

De altfel, liberalul a venit şi cu o serie de exemple cu care să ilustreze punctul de vedere al PNL faţă de programul PSD. ?Mircea Geoană şi cei de la PSD vor să crească influenţa statului în economie şi în viaţa românilor. Noi, liberalii, vom continua să avem încredere în români. Guvernul trebuie să îi ajute, nu să le controleze viaţa. PNL va continua să ofere românilor mai multe libertăţi individuale şi mai multe şanse pentru viitor?, a afirmat Tudor Chiuariu.

El a mai spus că promisiunile social-democraţilor care îi vizează pe tineri sunt contrazise de votul dat de PSD în Parlament la proiectului liberal de a acorda câte un calculator fiecărui elev din clasele a IX-a şi a X-a. ?Acest proiect le-ar fi oferit tinerilor şansa de a avea un loc de muncă mai bine plătit. PSD le-a refuzat această şansă?, a adăugat Chiuariu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PNL PSD Tudor Chiuariu
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close