Antena 3 Politică Lider PSD: „UDMR ne-a trădat, am bătut palma să trântească guvernul Boc şi Kelemen Hunor nu s-a ţinut de cuvânt”

Lider PSD: „UDMR ne-a trădat, am bătut palma să trântească guvernul Boc şi Kelemen Hunor nu s-a ţinut de cuvânt”

de L.D.    |    16 Dec 2012   •   23:05
Lider PSD: „UDMR ne-a trădat, am bătut palma să trântească guvernul Boc şi Kelemen Hunor nu s-a ţinut de cuvânt”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Nicușor Constantinescu, președintele Consiliului Județean Constanța, a declarat că între USL și UDMR a existat o înțelegere pentru debarcarea guvernului Boc, dar că maghiarii ”nu s-au ținut de cuvânt”.

„Trădarea UDMR a fost la începutul anului când au negociat cu noi, cu USL, să trântească guvernul Boc. Au spus că vor trânti Guvernul şi nu l-au trântit. Înainte de a cădea guvernul Ungureanu a fost discuţie între USL şi UDMR privind ieşirea de la guvernare şi prăbuşirea Guvernului Boc. Domnul Kelemen Hunor ne-a promis că aşa va face şi nu s-a ţinut de cuvânt”, a declarat Constantinescu.

De asemenea, acesta i-a acuzat pe cei din UDMR că au fost alături de PDL în timpul măsurilor de austeritate, dar și la referendumul pentru demiterea președintelui.

Acesta a recunoscut că USL a redeschis dialogul cu UDMR înainte de alegeri de teamă că nu vor avea 50% din Parlament.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close