Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, anunț-bombă. Ce s-a întâmplat cu primarii racolați de PNL de la alte partide

Ludovic Orban, anunț-bombă. Ce s-a întâmplat cu primarii racolați de PNL de la alte partide

Ludovic Orban a afirmat, joi, că nu a semnat nicio listă de candidaturi pentru primari veniți de la alte partide și că această sarcină le-a revenit președinților de filiale județene. Mai mult decât atât, liderul PNL spune că este împotriva traseismului politic, dar precizează și că mulți foști membri PNL candidează din partea altor partide.

Ludovic Orban, anunț-bombă. Ce s-a întâmplat cu primarii racolați de PNL de la alte partide
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    20 Aug 2020   •   17:45

„Candidaturile au fost depuse, listele au fost depuse... Asta e! (...) Îmi place că urmăriți, dar nu uitați că o mulține de oameni care au fost membri PNL candidează din partea altor partide. Nu sunt de acord (cu traseismul politic – n.r.)! Eu nu am semnat nicio listă de candidatură pentru primari veniți de la alt partid. Candidaturile sunt semnate de președinții de filiale județene”, a spus Ludovic Orban.

Klaus Iohannis a spus răspicat că nu este de acord cu traseismul politic

Președintele Klaus Iohannis s-a declarat recent împotriva traseismului politic. Șeful statului a spus însă și că nu poate interveni într-un partid pentru a încurajează sau nu trecerea unor politicieni dintr-o parte în alta.

Potrivit unei analize PSD, 37 de primari PNL candidează din partea PSD, în timp ce 96 edili PSD candidează din partea PNL.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close