Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu a contestat la comisia de arbitraj excluderea sa din PSD

Mădălin Voicu a contestat la comisia de arbitraj excluderea sa din PSD

Mădălin Voicu a contestat la comisia de arbitraj excluderea sa din PSD
Sursa foto: Mãdãlin Voicu
11 Mai 2009   •   18:43

Exclus din partid ca urmare a intervenţiilor lui Marian Vanghelie, Mădălin Voicu mai are un singur partizan în partid. Preşedintele de onoare, Ion Iliescu i-a pledat acestuia cauza în şedinţa de astăzi a Biroului Permanent al PSD, acuzând conducerea centrală că nu-şi mai lasă membrii de partid să vorbească şi că îşi prigoneşte proprii activişti din teritoriu, susţin surse social-democrate. Voicu a depus o contestaţie la comisia de arbitraj a partidului, situaţia sa urmând a fi analizată până joi la Consiliul Naţional, au mai declarat aceleaşi surse.
Ion Iliescu este singurul social-democrat din conducerea PSD care a apreciat că excluderea lui Mădălin Voicu ar putea fi nestatutară.
?Bătrânul(Ion Iliescu- n.r.) a încercat să facă valuri azi la şedinţă pentru Mădălin Voicu. A cerut lui Geoană să rămână cât mai aproape de proprii oameni de partid, mai ales în an electoral, şi să încurajeze democraţia şi părerile libere, nu să le stăvilească? ne-au declarat sursele citate. Preşedintele de onoare ar fi criticat din nou conducerea centrală pentru faptul că unele decizii se iau la vârf fără ca membrii BPN să mai fie consultaţi în prealabil, însă restul conducerii PSD a preferat să nu dezvolte problema ridicată de Iliescu.

Sursele citate au precizat că Mădălin Voicu şi-a depus astăzi contestaţia referitoare la excluderea sa din PSD, acuzând nerespectarea statutului PSD. ?Comisia de arbitraj va da o soluţie până joi, înainte de Consiliul Naţional? au precizat sursele citate, care nu dau multe şanse acestui demers.
Antena3.ro


×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close