Antena 3 CNN Politică Magistraţi: Băsescu a săvârşit un act de violenţă asupra unui minor, la mitingul electoral din 2004

Magistraţi: Băsescu a săvârşit un act de violenţă asupra unui minor, la mitingul electoral din 2004

Magistraţi: Băsescu a săvârşit un act de violenţă asupra unui minor, la mitingul electoral din 2004
Sursa foto: Foto: Antena 3
de N.B.    |    30 Noi 2011   •   16:36

Traian Băsescu a săvârşit un act de violenţă asupra unui copil, la mitingul electoral din 2004. Informaţia apare în motivarea Judecătoriei Sectorului 1, dată publicităţii miercuri.

Instanţa a arătat în motivarea deciziei că declaraţia preşedintelui Traian Băsescu are valoarea unei "mărturisiri extrajudiciare verbale", care poate fi folosită împotriva celui carea o face.

"În temeiul probelor arătate mai sus şi ţinând cont că prin verbul <> se înţelege şi <> (conform DEX, ediţia 1998), instanţa reţine că reclamantul (Traian Băsescu - n.r.) a săvârşit un act de violenţă fizică asupra minorului aflat în public, la mitingul electoral din 2004", arată magistraţii în motivarea deciziei.

Motivare: Instanţa subliniază  că nu este învestită cu o acţiune având ca obiect tragerea la răspundere a reclamantului pentru fapta săvârşită în decembrie 2004.



Traian Băsescu a câştigat, în 19 octombrie, la Judecătoria Sectorului 1 procesul în care l-a dat în judecată pe Dinu Patriciu şi a cerut despăgubiri de un leu pentru "minciună şi trucarea unor filmări", după publicarea unui film în care preşedintele părea a lovi un copil la un miting electoral din 2004.

Confruntat cu videoclipul în care este surprins lovind un copil, Băsescu declară că nu îşi aminteşte gestul făcut. "Poate m-a înjurat!"
 



×
Subiecte în articol: electoral lovit copil Ploiești
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close