Antena 3 CNN Politică Marian Oprişan a fost ales preşedinte al şefilor de CJ din România

Marian Oprişan a fost ales preşedinte al şefilor de CJ din România

Marian Oprişan a fost ales preşedinte al şefilor de CJ din România
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    14 Mar 2013   •   13:14
Update 13.13 - Marian Oprişan a fost ales preşedinte al şefilor de Consilii Judeţene din România. Dezbaterile nu s-au ţinut însă în tihnă.

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene a ales pentru funcţiile de vicepreşedinte şefi de consilii judeţene din partea PNL, PSD şi UDMR.

În funcţiile de vicepreşedinte UNCJR au fost aleşi Silvian Ciupercă (PSD), Constantin Nicolescu (PSD), Tiberiu Marc (PSD), Titu Bojin (PSD), Ion Prioteasa (PSD), Horea Uioreanu (PNL), Marian Petrache (PNL), Cristian Adomniţei (PNL), Vasile Mustăţea (PNL) şi Borboly Csaba (UDMR).

Preşedinţii de CJ membri ai PSD, reuniţi, miercuri, la Senat, au decis, cu 16 voturi "pentru" şi 6 voturi "împotrivă", să susţină candidatura lui Marian Oprişan la şefia UNCJR, la alegerile care urmau să aibă loc în cursul zilei de joi.

În condiţiile în care în UNCJR sunt 23 de preşedinţi de CJ membri ai PSD, funcţia de preşedinte a revenit candidatului susţinut de aceştia, respectiv Marian Oprişan.

Funcţia de preşedinte al Uniunii Preşedintilor de Consilii Judeţene din România a fost deţinută până anul trecut de Liviu Dragnea, iar până acum, interimar, de Nicuşor Constantinescu.

După ce Nicuşor Constantinescu a făcut scandal în urma circularei ministrului Liviu Voinea prin care autorităţile locale erau obligate să achite arieratele la stat, a căzut în dizgraţie, iar favorit la şefia Uniunii a fost Oprişan.







×
Subiecte în articol: Marian Oprisan nicusor constantinescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close