Antena 3 CNN Politică Marian Oprişan: Alegerile le-a câştigat Traian Băsescu. PSD nu s-a mişcat cum ar fi trebuit

Marian Oprişan: Alegerile le-a câştigat Traian Băsescu. PSD nu s-a mişcat cum ar fi trebuit

Marian Oprişan: Alegerile le-a câştigat Traian Băsescu. PSD nu s-a mişcat cum ar fi trebuit
Sursa foto: Marian Opriºan
14 Dec 2009   •   14:42

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan l-a felicitat pe Traian Băsescu pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, dar i-a cerut şefului statului să lase la o parte ambiţiile politice şi să nu uite că România "este o ţară în care nivelul de sărăcie a crescut îngrijorător".
"Îl felicit pe Traian Băsescu pentru că a fost ales preşedintele României, dar nu trebuie să uite că România este o ţară în care nivelul de sărăcie a crescut, în ultimii cinci ani, îngrijorător de mult şi, după părerea mea, trebuie lăsate la o parte orice fel de ambiţii politice din partea preşedintelui României, din partea partidelor parlamentare, din partea tuturor instituţiilor statului în aşa fel încât să ne concentrăm în a gestiona problemele din viaţa cetăţenilor judeţului Vrancea şi ai României în aşa fel încât să sufere cât mai puţin în perioada următoare", a declarat Oprişan.
Social-democratul vrâncean şi-a permis să filosofeze puţin, apreciind că deşi nu s-a aşteptat la acest rezultat al alegerilor prezidenţiale, în orice competiţie există un învins şi un câştigător.
"Mi-am dorit ca Partidul Social Democrat să câştige alegerile prezidenţiale. Nu a fost să fie aşa, dar, în viaţă, indiferent dacă câştigi sau pierzi, trebuie să ştii să recunoşti aceste lucruri şi să le recunoşti ca atare. Alegerile au fost câştigate de Traian Băsescu", a afirmat Marian Oprişan.
El a apreciat că PSD nu s-a mişcat cum trebuie în această campanie, de vreme ce "maşina de campanie electorală a PDL a fost mult mai bună decât cea a PSD".
"Cred că alegerile le-a câştigat Traian Băsescu, că nu mai trebuie zăbovit foarte mult în dreptul faptului că PSD a pierdut sau nu s-a mişcat cum ar fi trebuit să se mişte. Cert este că maşina de campanie electorală a PDL şi a lui Traian Băsescu a fost mult mai bună decât maşina de campanie electorală a PSD şi a candidatului Mircea Geoană", a conchis Oprişan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Oprisan
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close