Antena 3 CNN Politică Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL: Încercăm să blocăm adoptarea Legii sănătăţii. Consecinţele acesteia sunt ireversibile

Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL: Încercăm să blocăm adoptarea Legii sănătăţii. Consecinţele acesteia sunt ireversibile

Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL: Încercăm să blocăm adoptarea Legii sănătăţii. Consecinţele acesteia sunt ireversibile
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Ian 2012   •   16:55

Opoziţia este hotărâtă şi încearcă să blocheze adoptarea Legii sănătăţii, întrucât "consecinţele acestei legi sunt ireversibile", a declarat, joi, vicepreşedintele PNL Mihai Voicu, într-o conferinţă de presă la Craiova, informează Mediafax.

"Cred că este nu numai datoria noastră ca parlamentari, sperând că legea intră în dezbatere parlamentară şi nu prin asumarea răspunderii, să încercăm să blocăm adoptarea acestei legi. Cred că este o chestiune care priveşte întreaga societate şi este nevoie de un efort concentrat: politicieni, presă, organizaţii neguvernamentale, asociaţii profesionale ale medicilor, ale pacienţilor, pentru că ne aruncăm în necunoscut şi, din nefericire, consecinţele acestei legi sunt ireversibile", a spus Mihai Voicu.
   
Voicu a arătat că acest proiect poate fi dezbătut şi din punct de vedere constituţional, pornind de la principiul că toţi cetăţenii au drept egal la sănătate.
   
Vicepreşedintele PNL a mai declarat că modul în care preşedintele Băsescu l-a tratat pe Raed Arafat reprezintă "o mare prostie".
   
"Pe mine, ca reprezentant al opoziţiei, ar putea să mă bucure, pentru că exista în acest Guvern un om credibil, care nu a riscat implicaţii politice şi care este o persoană implicată într-un anumit domeniu profesional. Nu văd de ce preşedintele, în micimea sa, a decis să deschidă un război pe acest subiect. Domnul Raed Arafat este un profesionist", a spus Mihai Voicu.

×
Subiecte în articol: legea sanatatii Mihai Voicu opozitie
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close