Antena 3 CNN Politică Ministrul 'Grindă', atac la PSD: 'În 90' ne-au împuşcat la Revoluţie' (VIDEO)

Ministrul 'Grindă', atac la PSD: 'În 90' ne-au împuşcat la Revoluţie' (VIDEO)

După audierile din Parlament, acolo unde a primit aviz negativ, ministrul 'Grindă', Ion Ştefan, a lansat un atac asupra PSD în care nu s-a ferit inclusiv să acuze membrii partidului că 'ne-au împuşcat în 90' la Revoluţie'.

Ministrul 'Grindă', atac la PSD: 'În 90' ne-au împuşcat la Revoluţie' (VIDEO)
Sursa foto: Antena 3
18 Feb 2020   •   12:49

În comisia parlamentară în care a fost audiat, Ion Ştefan a primit aviz negativ, după ce a primit doar opt voturi 'pentru' şi 20 'împotrivă'.

La final, ministrul 'Grindă' s-a dezlănţuit împotriva PSD.

"În 90' ne-au împuşcat la Revoluţie, ne-au gazat în iunie, ne-au gazat în 10 iunie, iar acum sunt nemulţumiţi că le-am pus capacul la borcanul de miere. Nu vom renunţa! Vom lupta până la capătul cu PSD", a declarat Ion Ştefan.

"Cei care au băgat mâna în acest borcan de miere şi s-au murdărit, nu au decât să meargă la DNA sau să dea cu subsemnatul. Nu este treaba mea ca ministru. Eu, ca ministru, am obligaţia să implementez aceste contracte în bună regulă. Nu am venit în cadrul acestui minister să particip la o ciuguleală.

De-a lungul anilor, aşa s-a întâmplat. Degeaba zâmbiţi. Ăsta este adevărul. România asta cunoaşte despre ministerul ăsta: că s-au întâmplat lucruri nefăcute", a răbufnit ministrul Ion Ştefan.

×
Subiecte în articol: Ion Stefan
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close