Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Astea sunt atrocităţi! Să bagi în puşcărie oameni nevinovaţi, mie mi se pare odios!

Mircea Badea: Astea sunt atrocităţi! Să bagi în puşcărie oameni nevinovaţi, mie mi se pare odios!

Mircea Badea: Astea sunt atrocităţi! Să bagi în puşcărie oameni nevinovaţi, mie mi se pare odios!
07 Aug 2014   •   00:07

Mircea Badea şi Mihai Gâdea au vorbit astăzi despre achiziţiile de milioane pe care preşedintele Traian Băsescu le-a făcut în timpul mandatului, dar şi despre cum justiţia "independentă" din România a închis ochii.

"Justiţia din România ne-a explicat nu o dată, aşa independentă cum este, că Traian Băsescu are imunitate totală la orice, şi atunci nu poate să îi facă nimeni nimic. Deşi, mi se pare că în cazul ăsata are chiar un NUP, dat într-o singură zi. Când s-a dus Udrea la Parchet şi când a ieşit, a ieşit cu NUP-ul lui Băsescu", a declarat realizatorul emisiunii "În gura presei".

De asmenea, Mircea Badea a vorbit şi despre modul în care Uniunea Europeană a reacţionat la problemele cu justiţia pe care preşedintele României le are: "Este absolut odios ce se întâmplă în ţara noastră! Asta nu este Uniunea Europeană! Sigur, este doar formal. Nu este ceea ce am crezut noi că este".

"Nu interesează pe nimeni, şi pare că suntem singurii interesaţi de aceste mârşăvii, de aceste tâlhării pe care le face domnul preşedinte. Şi sunt evidente, asta pentru că nici măcar nu s-a străduit să palmeze, să ascundă, să mascheze, să păstreze nişte aparenţe. Nu! El a zis: vreau casă, pe care să mi-o dau singur, de la stat".

Mircea Badea a mai vorbit şi despre modul în care justiţia din România acţionează la presiunile politice: " Vă daţi seama că există în România asta un judecător care să condamne oamenii ăştia la pârnaie pentru mizeria asta de dosar?  Asta mi se pare odios! Vă daţi seama că există o fiinţă umană în România care poate decide astfel de atrocităţi? Astea sunt atrocităţi! Să bagi în puşcărie oameni nevinovaţi, mie mi se pare odios! Eu mă întreb dacă doamna asta judecător o dormi bine noaptea", a mai adăugat Mircea Badea.

Discuţia despre modul în care justiţia din România conduce demersul în cazul dosarului ICA, unde profesorul Dan Voiculescu este principalul inculpat, a continuat cu invitaţii din platoul emisiunii "Sinteza Zilei".

×
Subiecte în articol: dosarul ICA Dan Voiculescu
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close