Antena 3 CNN Politică Mircea Duşa: Mircea Geoană s-a exclus singur din partid

Mircea Duşa: Mircea Geoană s-a exclus singur din partid

Mircea Duşa: Mircea Geoană s-a exclus singur din partid
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Noi 2011   •   12:05

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a declarat că Dan Şova nu poate fi înlocuit din funcţia de preşedinte al Comisie de Integritate a PSD, dar şi că neparticiparea lui Mircea Geoană la şedinţa de duminică ar fi "o nouă încălcare a disciplinei de partid”, conform Agerpres.

"Cred că Mircea Geoană s-a exclus singur din partid. Atunci când nu respecţi statutul, nu respecţi disciplina de partid, când nu participi la şedinţele Biroului Permanent Naţional, la şedinţele grupului PSD de la Senat, când ai o agendă paralelă cu cea a partidului, nu cred că mai poate fi vorba de un membru al partidului care respectă statutul şi disciplina de partid. Ba mai mult, când există o hotărâre a BPN, provoci o amplă dezbatere publică timp de o săptămână pe viaţa unei singure persoane şi politica internă a partidului, când noi trebuia să vorbim despre îngheţtarea pensiilor şi a salariilor, bugetul pe anul 2012 care taie dreptul de viaţă al românilor”, a declarat Mircea Duşa.

De asemenea, liderul deputaţilor social-democraţi a arătat că neparticiparea lui Geoană la şedinţa Comisiei de Integritate de duminică ar reprezenta "o nouă încălcare a disciplinei de partid”.

"A nu merge astăzi la şedinţa Comisiei de Integritate mi se pare o nouă încălcare a disciplinei de partid şi, în consecinţă, în Biroul Permanent al organizaţiei Harghita l-am mandatat pe reprezentantul nostru în comisie pentru sancţionarea domnului Geoană”, a precizat Duşa.

Totodată, Duşa a arătat că Dan Şova nu poate fi recuzat, deoarece el a fost ales în această funcţie de Congresul PSD.

"Cel care nu respectă disciplina şi organele de conducere ale partidului trebuie să se supună, iar preşedintele Ponta este obligat prin statut să ducă la îndeplinire hotărârea Biroului Permanent Naţional”, a adăugat Duşa.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close