Antena 3 Politică Mircea Geoană îl evaluează pe Klaus Iohannis, după primul an de mandat: Apreciez că nu s-a repezit să ia toată puterea ca Băsescu

Mircea Geoană îl evaluează pe Klaus Iohannis, după primul an de mandat: Apreciez că nu s-a repezit să ia toată puterea ca Băsescu

08 Dec 2015   •   23:09

Președintele PSRO, Mircea Geoană, a spus, marți, că președintele Klaus Iohannis pare un om decent după primul an de mandat și apreciază la el faptul că nu s-a repezit să ia puterea după alegeri, deși să facă acest lucru.

”Mi se pare un om decent, probabil așa e educat, educația săsească poate face oamenii mai sobri, mai așezați. Apreciez că nu s-a repezit să ia toată puterea după alegeri, ca Traian Băsescu, de exemplu. Nu a făcut asta, deși putea să o facă”, a spus Mircea Geoană, fost ministru de Externe, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
În concluzie, fostul președinte al Senatului s-a arătat mulțumit după bilanțul de un an al președintelui Klaus Iohannis.
 
”A fost primarul Sibiului, dar nu a avut experiența de a conduce o națiune. Sunt relativ mulțumit de un an de zile, mai ales că nu s-a repezit să ia puterea cu brutalitate”, a conchis Mircea Geoană, șeful Partidului Social Românesc (PSRO).
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close