Antena 3 Politică Moţiunea simplă PNL-UDMR pe administraţie, dezbătută la Senat în aceeaşi zi cu asumarea răspunderii pe coduri

Moţiunea simplă PNL-UDMR pe administraţie, dezbătută la Senat în aceeaşi zi cu asumarea răspunderii pe coduri

17 Iun 2009   •   11:12
Moţiunea simplă PNL-UDMR pe administraţie, dezbătută la Senat în aceeaşi zi cu asumarea răspunderii pe coduri
Sursa foto: senat

Conducerea Senatului a decis, miercuri dimineaţă, ca moţiunea simplă semnată de 37 de senatori PNL şi UDMR, pe tema administraţiei, să fie dezbătută lunea viitoare, după ce Guvernul îşi va asuma răspunderea pe codurile civil şi penal.
"Biroul Permanent al Senatului s-a întrunit în şedinţă extraordinară pentru a stabili programul, având în vedere că s-a depus moţiunea simplă ŤGuvernarea PDL-PSD = reinstaurarea administraţiei autoritare a FSNť. Dezbaterea va avea loc, luni, de la ora 18.30", a anunţat chestorul Senatului, Ioan Chelaru.
El a adăugat că "probabil domnul Dan Nica" va fi ministrul care va reprezenta Executivul în timpul şedinţei.
De asemenea, Chelaru a mai arătat că luni, în şedinţă comună a Parlamentului, Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Codul Civil începând cu ora 16.00 şi pe Codul Penal începând cu ora 16.45.
Senatorii au respins deja, luni seară, moţiunea simplă iniţiată de PNL şi UDMR pe tema Apărării, cu 73 de voturi "împotrivă" şi 33 de voturi "pentru".
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close