Antena 3 CNN Politică Năstase despre "Guvernul copiilor": Coaliţia seamănă cu instalaţia de stropit, stropeşte într-o direcţie, apoi în alta

Năstase despre "Guvernul copiilor": Coaliţia seamănă cu instalaţia de stropit, stropeşte într-o direcţie, apoi în alta

Năstase despre "Guvernul copiilor": Coaliţia seamănă cu instalaţia de stropit, stropeşte într-o direcţie, apoi în alta
Sursa foto: Adrian Nastase
29 Iun 2009   •   11:15

Coaliţia PSD-PDL funcţionează dar depinde în ce direcţie merge, a declarat luni, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, arătându-se îngrijorat de evoluţia lucrurilor. În opinia deputatului PSD, cei doi parteneri de guvernare ar trebui mai preocupaţi să găsească soluţii comune la probleme importante precum salarizarea şi să nu mai ducă bătălii pe posturi. Referinddu-se la meciul de orgolii Liviu Dragnea-Radu Berceanu, el a calificat drept ?copilăresc? gestul de a demite doi oameni în urma unor jigniri, întrebându-se dacă nu cumva ţara este condusă de un ?guvern al copiilor?.

?Coaliţia funcţionează, însă depinde în ce direcţie o ia. În prezent seamănă cu instalaţiile de stropit de prin curte: o dată stropeşte într-o direcţie, altădată în altă direcţie? a afirmat Năstase, referindu-se la poziţiile divergente dintre PSD şi PDL pe tema salarizării unice şi a numirii unor oameni în posturi.
?Apar neclarităţi în domenii importante, probleme legate de salarizare, care pot induce o nervozitate socială? a mai exemplificat Năstase, arătându-se îngrijorat şi de modul în care este percepută România la Bruxelles unde ar fi din ce în ce mai izolată.

Liderul social-democrat a criticat şi modul în care a escaladat conflictul dintre ministrul Radu Berceanu şi vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea. "Iţi dau afară doi oameni pentru că tu ai vorbit urât cu oamenii mei. Mi se pare absolut jenant. Daca am proceda cu toţii aşa cred că ar fi un guvern al copiilor", în care un astfel de mod de reacţie copilăresc ar duce în derizoriu participarea noastră la guvernare? a conchis Năstase.

Conducerea PSD se reuneşte astăzi în şedinţă după discuţiile săptămânale în coaliţie pentru a analiza, printre altele, modalitatea de răspuns la demiterea celor 4 directori PSD dictată de ministrul democrat-liberal al Transporturilor, Radu Berceanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close