Antena 3 CNN Politică Nervi electorali. Vadim a făcut scandal într-o emisiune la televiziunea publică

Nervi electorali. Vadim a făcut scandal într-o emisiune la televiziunea publică

Nervi electorali. Vadim a făcut scandal într-o emisiune la televiziunea publică
30 Mai 2008   •   11:22

Ieşire nervoasă joi seară, la postul public de televiziune. Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a intrat într-un schimb de replici dure cu moderatorul emisiunii, Liviu Mihaiu. Preşedintele Partidului România Mare i s-a adresat jurnalistului Dragoş Bucurenci cu apelativul ?maimuţă?, motiv pentru care acesta din urmă a decis să părăsească platoul emisiunii.

"Arăţi ca o maimuţă, nu ţi-e ruşine să-mi vorbeşti mie, Vadim Tudor, aşa?", i s-a adresat preşedintele PRM lui Bucurenci. A urmat însă un tir de alte injurii, la adresa ziariştilor aflaţi în platou. După ce i s-a atras atenţia în repetate rânduri că i se va închide microfonul din cauza limbajului violent, Vadim a continuat să îi adreseze invective moderatorului emisiunii, acuzând pregătirea unei adevărate fraude a alegerilor locale, cu sprijinul lui Sorin Ovidiu Vântu.

"Televiziunea naţională este privatizată de fostul şi viitorul puşcăriaş Sorin Ovidiu Vântu, stăpânul lui Băsescu, coleg de celulă al lui", a izbucnit Corneliu Vadim Tudor.

IEŞIRE NERVOASĂ ÎN DIRECT:


După intervenţia de la postul public, Vadim Tudor a susţinut, vineri, că el a fost cel insultat şi jignit de Liviu Mihaiu, pentru că i-a tăiat microfonul.

"Ne-am pomenit cu piticul Statu Palmă-Barbă-Cot, având tot felul de sârme în urechi şi aparate la popou, încercând zadarnic să ajungă la podea cu picioruşele, urlând ca un apucat, doar-doar îl bagă cineva în seamă", a declarat, vineri, liderul PRM.

"Enervat de tupeul acestor pigmei, că doar om sunt şi eu, nu sunt un robot, l-am făcut pe Bucurenciu să plece din emisiune, iar pe năpârstocul cu sârme în nas, l-am călcat în picioare. Fireşte că slugile din TVR mi-au tăiat la un moment dat microfonul", şi-a încheiat Vadim atacul.

Tot vineri, Dragos Bucurenci a explicat pe blogul său motivul pentru care a părăsit emisiunea de la postul public: "Într-o emisiune în care regulile nu mai pot fi impuse decât cu ajutorul bodyguarzilor ori a cămăşii de forţă, eu nu am ce căuta", a spus acesta.



×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close